Bliv ringet op

Ventilationsrens i Odense og hele Fyn – rensning af ventilationsanlæg for private og erhverv

Har du snavsede ventilationskanaler? Vi er eksperter i ventilationsrens på Fyn, og tilbyder både rensning af boligventilation såvel som industriventilation. Når vi har rengjort rørene, kan vi desuden også tilbyde professionel servicering og indregulering af ventilationsanlæg så du er sikker på, at anlægget kører optimalt og ikke bruger unødvendigt meget strøm.

Vi tilbyder desuden også montering af ventilationsanlæg og sørger for, at du altid får den helt rigtige løsning til din bolig eller din virksomhed. Vi rådgiver altid vores kunder om både valg af anlæg, og hjælper hele vejen fra A-Z.

Vi har udført ventilationsrensning i Odense og mange andre steder på Fyn, herunder bl.a. i Assens, Glamsbjerg, Tommerup, Broby, Haarby og Vissenbjerg.

Ventilationsrens – hvad er inkluderet?

Der er flere ting der skal være i orden for, at et ventilationsanlæg yder sit maksimale uden samtidig at sluge for meget strøm. Vores rengøring inkluderer bl.a.:

^

Rengøring af ventilationskanaler

^

Rensning af anlægget

^

Justering af anlæggets indsugnings- og udblæsningsventiler

^

Billeddokumentation

^

Evt. serviceaftale

Når vi renser med vores roterende renseværktøj, sørger vi altid for at dække af eller montere et eksternt sug. Dermed sikrer vi, at støv, skidt og snavs fra kanalerne ikke ryger ud i dit hjem.

Det kan blive nødvendigt at montere renselemme i kanalerne for at kunne rense og foretage billeddokumentation. Det sørger vi naturligvis også for.

Før rensning af ventilationskanaler

Hvornår har du sidst fået renset eller efterset dit ventilationsanlæg? Vidste du, at støv, svampespore og andre partikler ophober sig i dit anlægs kanaler efter ganske få år.

Hos Skorstensfejermester Kim Johansen på Fyn anbefaler vi altid, at dit anlæg bliver renset, efterset og justeret samt får skiftet filtre, inden for en 3-5 årig periode. Beskidte kanaler og armaturer betyder nedsat funktion og dårligt indeklima samt øget energiforbrug.

Vi er specialister

Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring med rensning af ventilationsanlæg. Vi tilbyder, serviceaftaler til private, erhverv og boligselskaber, hvor vi både udfører filterskift og rensning af ventilationsanlæg. Det giver dig og din bolig et bedre indeklima.

Hvad skal du selv gøre?

Du skal kontakte os for besigtigelse af dit ventilationsanlæg. Vi gennemgår rør, kanaler, filtre, ventilatorer og ind-/udsugning, for at kontrollere om alle dele fungerer optimalt.

Har anlægget behov for mere end et tjek, kan du med fordel bestille tid til rensning hos os. Ved at bestille en komplet rensning/servicering ved os, kan du forebygge driftsstop, nedbrud og unødvendig slitage, der kan forkorte anlæggets levetid.

Fordele ved et rent ventilationsanlæg:

^

Et godt indeklima

^

Lavere energiforbrug

^

Øget levetid på anlægget

^

Formindsket risiko for nedbrud

^

Minimering af risiko for brand i kanaler

Spar penge første gang vi renser dit anlæg

^

GRATIS billeddokumentation

^

50% på filterskift

^

50% på rensedøre

Priseksempel på rens af bolig­ventila­tion i en villa

Prisen er vejledende og gælder kun på Fyn. Der vil være ekstra tillæg ved kørsel udover Fyn.

Priseksempel i en villa på ca. 250 m2

^

Rensning af ventilationskanaler med roterende børster og støvsugning af ventilationsanlæg kr. 2.995,-

^

Justering af ventilationsanlæggets indblæsnings- og udsugningsventiler med flowmåler efter rengøringen kr. 995,-

^

Montering af rensedør i ventilationskanal, incl. rensedør pr. stk. kr. 395,-

^

Udskiftning af filtre i forbindelse med rensning af ventilationskanaler pr. stk. fra kr. 250,-

^

Udskiftning af filtre i en eventuel serviceaftale ca. 2 gange pr. år fra kr. 495,- pr. gang.

^

Samlet pris incl moms uden rensedøre og filterskift kr. 3.990,-

Kontakt os om ventilationsrens i Odense og hele Fyn

Hvis du gerne vil vide mere, eller ønsker et uforpligtende tilbud på ventilationsrens i din bolig eller din virksomhed, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. 92 82 20 32 eller send os en mail.

Udover vores arbejder med ventilationsanlæg udfører vi desuden også kedelrens og servicering af pillefyr og stokerfyr. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål til dette.