Bliv ringet op

Rensning af varmtvandsbe­holder og kedelrens i Kværndrup, Assens og Fyn

Vi servicerer din kedel så den virker optimalt og holder den forventede levetid.

Vi kan hjælpe – uanset om der er tale om en lille kedel i et privat hjem, en større kedel i en boligforening eller virksomhed, eller om der er tale om helt store industrikedler.

Vi har mange års erfaring i at rengøre og rense kedler såsom pillefyr / stokerfyr, halmfyr samt brændefyr. Vi gør det på den gammeldags arbejdsmåde, hvor knofedt er den vigtigste ingrediens.

Vi benytter ikke nogen form for kemikalier eller andre sundhedsskadelige materialer, når vi udfører kedelrens. Det er din garanti for et godt resultat, både for dig selv og miljøet.

Kedelrens i Kværndrup, Assens og Faaborg Midtfyn i over 20 år

Vi har selv udviklet specielle redskaber og værktøjer som gør arbejdet nemmere, hurtigere og mere effektivt. Vi har igennem vores mange år i branchen, løbende tilegnet os ny viden og nye måder at løse de enkelte opgaver på. Vi synes det er spændende, at bruge tid på at udvikle os selv samt de redskaber vi benytter i vores hverdag.

Løbende videreudvikling og videreuddannelse er med til at holde os skarpe og konkurrencedygtige på pris. Når vi kan udføre vores arbejde i samme høje kvalitet, giver det selvfølgelig også en besparelse på regningen hos vores kunder.

Kedelrens af store og små kedler og rør

Skal kedlen renses, kan vi hos Skorstensfejermester Kim Johansen i Faaborg-Midtfyn hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen, og hedder kedlen Linka, Faust, Alcon eller noget helt andet betyder det intet. Vi får renset og klargjort kedlen på bedste vis.

Fra vores værksted i Allested-Vejle i Faaborg-Midtfyn Kommune kan vi nemt og hurtigt komme rundt på hele Fyn og rense din kedel. Vi har bl.a. udført opgaver med kedelrens i Kværndrup, Odense, Assens, Glamsbjerg, Tommerup, Broby og Haarby.

Vi er garant for arbejde af højeste kvalitet og bestræber os altid på at levere den bedste service for alle vores kunder.

Få et godt tilbud – kontakt os angående rens af kedelrør mm.

Enhver brændselskedel skal renses fra tid til anden, uanset om der er tale om en oliekedel, gaskedel eller en kedel på et pillefyr / stokerfyr.

For at holde kedlen i god stand og så effektiv som muligt, er det som udgangspunkt en god idé at rense kedlen en gang årligt.

Kontakt Skorstensfejermester Kim Johansen for at høre mere om, hvad vores service indebærer, og hvad du kan forvente i forhold til pris og kvalitet.

Vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder. Derfor er vores mål altid at levere den bedste service, den højeste kvalitet og til gode konkurrencedygtige priser. Send os en mail eller ring til os for at høre mere.

Hos Skorstensfejermester Kim Johansen, kan vi naturligvis også tilbyde rens af skorsten og skorstensfejning. Herudover har vi også specialiseret os i et nicheområde, som efterhånden udgør en stor del af vores forretning: rens af ventilationsanlæg / genvindingsanlæg samt filterskift til ventilationsanlæg af diverse producenter.

Hvis du har brug for et tjek af din skorsten eller dit ventilationsanlæg, er du også meget velkommen til at kontakte os vedrørende dette. Så kommer vi gerne ud og tager en uforpligtende gennemgang.