Bliv ringet op

Ventilationsfilter – frisk, ren luft og bedre økonomi med nyt kulfilter til ventilations­anlægget

Skorstensfejermester Kim Johansen på Fyn er specialist i ventilation, og er blandt de mest erfarne på Fyn inden for sit felt. Vi skifter ventilationsfilter på alle typer anlæg – store som små, og stort set alle slags filtre. Ved at få udført regelmæssige skift af filteret, er du sikker på, at anlægget er fri for støv, pollen, skimmel og andre partikler, som kan skade indeklimaet og dit helbred.

Med vores serviceaftale tilbyder vi et abonnement på at få skiftet filter i din ventilation. Du kan derfor være tryg ved, at luften i din bolig eller virksomhed er ren, frisk og fri for sundhedsskadelige elementer.

Gamle og tilstoppede filtre kan være fyldt med støv, pollen og skimmelsporer, der kan give gener for luftveje og problemer med astma og allergi. Det giver desuden også mere modstand i ventilationen, og øger dermed dit strømforbrug og sænker levetiden på anlægget. Det giver altså kun god mening at få skiftet filteret i ventilationen regelmæssigt.

Vi er beliggende i Faaborg-Midtfyn kommune og har derfra nem adgang til Odense, Kværndrup, Assens, Tommerup, Glamsbjerg og resten af Fyn samt Trekantområdet og Vestsjælland. Udover skift af ventilationsfilter tilbyder vi også servicering og indregulering af ventilationsanlæg samt grundig og effektiv ventilationsrens.

Hvor ofte skal man skifte filter i sin ventilation eller genindvindings­anlæg?

De færreste tænker over, at ventilationen overhovedet har et filter siddende, og at det dermed også skal skiftes en gang imellem. Faktisk skal et ventilationsfilter gerne skiftes 2-4 gange om året for at det giver den optimale effekt. Det kommer naturligvis an på, hvilke omstændigheder der er i, om omkring, den pågældende bygning.

Bygningens alder og naturens omgivelser kan være udslagsgivende for, hvor meget skidt, støv og andet snavs kommer i ventilationen. Dette har derfor også betydning for, hvor ofte filteret skal udskiftes. Det gælder både i private boliger og hos virksomheder. I erhvervslokaler betyder det naturligvis også noget, om virksomheden udfører arbejde, som tilfører ekstra støv, sod eller andet skidt.

Har man derfor et Genvex anlæg, eller et genvindingsanlæg af et andet mærke installeret, skal der altså skiftes filter regelmæssigt. Det sikrer renere luft og bedre funktion for selve anlægget.

Kulfilter eller pollenfilter til Genvex, Dantherm, Danfoss, Nilan comfort 300 m.fl.

Lider man af allergi eller astma, kan et aktivt kulfilter virkelig gøre en forskel. Et korrekt installeret kulfilter mindsker pollengener markant. Et kulfilter virker desuden også mod lugtgener.

Ligger der en ostefabrik, en gylletank, en svindestald eller andet i dit nabolag, der giver ubehag i din bolig eller virksomhed, kan man altså nemt reducere lugtgenerne.

Et kulfilter kan være med til at forbedre indeklima og livskvalitet i stor stil. Kontakt os derfor, hvis du vil høre mere.

Vi forhandler, udskifter og monterer kulfiltre og pollenfiltre til genvindingsanlæg af stort set alle mærker og modeller. Af mærker og modeller kan bl.a. nævnes de mest almindelige nedenfor. Er dit anlæg ikke nævnt, kan du dog roligt kontakte os alligevel, da vi med stor sandsynlighed også kan udskifte filteret på din model.

Genvex:

^

Genvex ECO 180

^

Genvex ECO 190

^

Genvex ECO 375

^

Genvex ECO 400

^

Genvex Energy S

^

Genvex Energy 1

^

Genvex Energy 2

^

Genvex Energy 3

Danfoss:

^

Danfoss Air A2

^

Danfoss Air A3

^

Danfoss Air W1

^

Danfoss Air W2

Nilan:

^

Nilan Comfort 300 LR

^

Nilan Comfort 300

^

Nilan Comfort 450

^

Nilan Comfort CT150

^

Nilan Comfort 252 Top Polar

^

Nilan VGU 250

^

Nilan VPL 15

^

Nilan CTS 602

^

Nilan CT300

Vi skifter filter på Nilan, Genvex, Danfoss og Dantherm – kontakt os for en god pris

Som du kan se ovenfor, har vi erfaring med stort set alle typer og mærker inden for ventilation, genvindingsanlæg og kulfiltre. Om det er Nilan Comfort 300 filterskift, VGU- eller CT-modeller, Danfoss Air, Genvex Optima eller et andet system, kan vi hjælpe uden problemer. Vi arbejder i Odense og på hele Fyn, Trekantområdet og Vestsjælland.

Kontakt os på telefon eller mail, hvis du vil høre mere. Vi leverer altid resultater i bedste kvalitet og med en høj service.