Bliv ringet op

Servicering og indregulering af ventilationsanlæg på hele Fyn

Dit ventilationsanlæg sikrer dig et godt indeklima, og det skal det gerne blive ved med mange år frem. Derfor er det vigtigt, at anlægget bliver serviceret og muligvis også indreguleret fra tid til anden.

Hos Skorstensfejermester Kim Johansen i Broby på Fyn er vi specialister i ventilation. Vi sørger for at din ventilation er i den bedste stand, så du får det optimale indeklima. Et korrekt opsat og indstillet ventilationsanlæg (også kendt under navnet genvindingsanlæg) kan også spare dig penge på elregningen.

Ring til os, hvis det er tid til et eftersyn af dit genvindingsanlæg. Vi udfører ventilationsservice og indregulering af anlæg på hele Fyn, i Midt- og Sønderjylland og på Midtsjælland, hvor vi også allerede har mange glade kunder.

Vi er desuden også eksperter i ventilationsrens. Her gennemgår vi rørene i anlægget og tester, om cirkulationen og genvindingen ser normal ud. Vores specialudviklede udstyr (som er udviklet og forfinet igennem vores mange år med skorstensfejning), kommer ind igennem hele rørsystemet og fjerner støv og andet snavs. hvis anlægget er mere end et par år gammelt og aldrig blevet renset, er der næsten stensikkert en masse snavs i rørsystemet. Den snavs gør, at anlægget ikke yder optimalt, og måske derfor bruger unødvendigt meget strøm.

Hvor ofte skal du have udført service- og indregulering af ventilations­anlæg­get?

Det kommer naturligvis an på omstændighederne, men normalt skal et nyere genvindingsanlæg serviceres hvert 3.-5. år.

Ventilationen køres af en eller flere motorer, og ligesom alle andre motorer, skal de løbende efterses, renses og smøres. Det kan nedsætte ydeevnen, øge strømforbruget og forkorte levetiden på anlægget, hvis der ikke løbede udføres servicering på det.

Når et genvindingsanlæg installeres professionelt, bliver der udført en indregulering.

Den sikrer at anlægget er indstillet korrekt og udskifter den rette mængde luft i hvert enkelt af de tilsluttede lokaler i boligen. Indreguleringen sikrer at genvindingsanlægget hverken yder for lidt eller for meget. I løbet af årene, eller ved større ændringer i lokalerne, kan anlægget have brug for en ny indregulering.

Når vi udfører ventilationsservice, tilslutter vi målere på alle ind- og udgange af ventilationen, og kan dermed hurtigt afgøre, hvorvidt anlægget er indstillet korrekt eller har brug for en justering. Vi laver en indreguleringsrapport, hvor alle relevante data bliver gemt til fremtidig brug. Du får naturligvis også udleveret indreguleringsrapporten når opgaven er færdig.

Med vores aftale på ventilationsservice får du den helt rette ventilations­styring

Hos Skorstensfejermester Kim Johansen tilbyder vi en serviceaftale, hvor vi holder styr på, hvornår det igen er tid til et eftersyn af dit anlæg. Med sådan en aftale behøver du ikke tænke mere over, om eller hvornår der igen skal kigges på ventilationsanlægget – det klarer vi for dig.

Vi aftaler, hvilke services aftalen skal indeholde, og hvor ofte vi skal komme på besøg.

Udover ventilationsservice og indregulering vælger de fleste også at inkludere skift af ventilationsfilteret i aftalen. Dermed kommer vi forbi flere gange årligt og udskifter filteret. De løbende besøg gør det nemt at vurdere, hvornår der er behov for servicering og muligvis en ny indregulering af anlægget.

Kontakt os for at høre mere om vores eftersyn- og service af ventilationsanlæg på Fyn

Vi udfører alle former for service på ventilationsanlæg – både store og små. Vi er beliggende centralt på Fyn lidt syd for Odense. Herfra kan vi nemt og hurtigt komme til rundt på hele øen. Vi har bl.a. mange kunder i Odense, Kværndrup, Midtfyn, Fåborg, Assens, Glamsbjerg, Langeland, Svendborg og Nyborg. Vi har desuden også flere kunder i Midtjylland og Sønderjylland samt på Sjælland. Ring til os og hør mere eller send os en mail. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.