Bliv ringet op

Stokerservice – vi er eksperter i pillefyr service på Fyn

Pillefyr / stokerfyr er blevet et populært valg som alternativ til andre fossile varmekilder, når der skal opvarmes hus eller virksomhed i områder uden fjernvarme. Der er dog nogle forholdsregler man skal tage, hvis man ønsker at fyre med træ fremfor gas eller olie. For eksempelt er der ofte behov for servicering af pillefyr hyppigere end ved f.eks. et gasfyr.

Hos Skorstensfejermester Kim Johansen i Faaborg-Midtfyn klarer vi serviceringen nemt og hurtigt for dig med vores serviceaftale. Her kommer vi forbi flere gange årligt og tjekker, renser og servicerer dit pillefyr.

Mindre anlæg til opvarmning af parcelhuse eller lignende har typisk brug for service/rens mellem 2 og 6 gange om året. Det afhænger af, hvilket pillefyr der er tale om, og hvilken brændsel, der bliver brugt.

På større anlæg hos f.eks. virksomheder er der behov for rens og service lidt oftere, nemlig 6-12 gange årligt – igen alt efter fyret og brændslet.

Det lyder måske af meget med service så mange gange om året, men når der brændes træpiller af, giver det meget mere sod, aske og slagger end ved f.eks. gasafbrændning.

Det kan hurtigt give tilstoppede kanaler, sensorer eller andre lignende omstændigheder, som giver problemer med at sikre en ren og effektiv forbrænding.

Et beskidt og tilstoppet fyr kan koste på energiregnskabet. Der er også større risiko for, at det kan gå i stå og efterlade bygningen uden varme, og i værste fald øge risikoen for ildebrand.

Vi udfører service på Fyn på alle typer pillefyr, pilleovne, stokerfyr og halmfyr

Vi har erfaring og ekspertise i at servicere alle former for brændselsanlæg lige fra små pillebrændeovne til store industrianlæg. Med vores abonnement-/serviceaftale kan du være sikker på, at anlægget altid er i topform, forbrænder optimalt, og ikke volder unødige problemer.

Vi har her listet en stor del af de mange fabrikanter, vi er vant til at udføre service på:

^

Ecoteck

^

Passat

^

Ekoheat

^

Linka

^

Biodom

^

Baxi

^

RTB

^

ETA Pillefyr

^

Atmos

^

Reka

^

Scotte

^

Blackstar

^

Metro compact

^

Windhager

^

Danstoker

^

Vølund

^

Twinheat

^

Gejs

^

Biomax

^

Skelhøje

^

Pellux 100

^

MCZ

^

Faust

^

Orlan

^

Alcon

Fremgår dit pille-, stoker- eller halmfyr ikke på listen, kan vi sikkert godt tibyde dig vores service af højeste kvalitet alligevel. Vores virksomhed er beliggende midt på Fyn i Faaborg Midtfyn kommune. Herfra kan vi nemt og hurtigt komme rundt på hele øen: Kværndrup, Odense, Assens, Vissenbjerg, Aarup, Tommerup, Haarby, Glamsbjerg m.fl.

Indstilling og service af Scotte, Baxi og EcoTeck pillefyr og -ovne – få et tilbud i dag

Hos Skorstensfejermester Kim Johansen har vi altid kvaliteten i højsædet, og vi går ikke på kompromis med vores arbejde.

Derfor kan du altid regne med os, når du har behov for eksperter til at kigge på problemer med dit anlæg, eller har behov for almindelig service af fyret. Kontakt os for at høre mere og få et godt tilbud på vores serviceaftale.

Vi tilbyder desuden også både kedelrens, montering af røgsuger samt professionel reparation af skorsten. Vi kommer gerne ud og tager en snak og beregner et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på tlf. 21 25 23 87 eller send os en mail.